FATEどうにかなりませんかねえ。
PS3版はゲームとして機能しておりません。
処理落ちが酷すぎて棒立ちのまま終わることが多発しています。
NPCも表示されないので収穫系のクエストも出来ません。
自キャラ以外を半透明にとか出来ないんですかね?
人数制限を設けたり、一回入ったら一定時間FATEに入れなくなるような処置でも取れないでしょうか?
面白いコンテンツだとは思いますが、PSユーザー・ソロプレーヤーには色々な意味で厳しい現状です。
更なる洗練されたFATEを望みます。
FATEどうにかなりませんかねえ。
PS3版はゲームとして機能しておりません。
処理落ちが酷すぎて棒立ちのまま終わることが多発しています。
NPCも表示されないので収穫系のクエストも出来ません。
自キャラ以外を半透明にとか出来ないんですかね?
人数制限を設けたり、一回入ったら一定時間FATEに入れなくなるような処置でも取れないでしょうか?
面白いコンテンツだとは思いますが、PSユーザー・ソロプレーヤーには色々な意味で厳しい現状です。
更なる洗練されたFATEを望みます。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote