ダンジョンに行くのに必ず攻略サイトを見て何度も復習して動画まで見てそれから行く
多くの人がそうしてると思います
でもそれってどうなのかなあ・・
インスタンスダンジョンってMMOらしくあるけど、それが一番敷居高いって部分でもあるとおもうのですよね・・
ずっとこの調子のIDばかりなのかな?
ID突入したらまったくランダムで事前の予習とか関係なく、その時その時で臨機応変に対応していくIDでもあったらおもしろそう
その場合ギミックで即死とかあったら困りますけど・・
ダンジョンに行くのに必ず攻略サイトを見て何度も復習して動画まで見てそれから行く
多くの人がそうしてると思います
でもそれってどうなのかなあ・・
インスタンスダンジョンってMMOらしくあるけど、それが一番敷居高いって部分でもあるとおもうのですよね・・
ずっとこの調子のIDばかりなのかな?
ID突入したらまったくランダムで事前の予習とか関係なく、その時その時で臨機応変に対応していくIDでもあったらおもしろそう
その場合ギミックで即死とかあったら困りますけど・・
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.