既に誰か言ってるかもとは思うんですが、
原初の魂の追加効果であるダメージカットが原初の直感に移し替えられたという形になっていると思うんですが、
その原初の直感の習得レベルが56のままなので、30~56までのレベリングの間、防御バフを失っていることになりますよね。
4.xに比べてすごく柔らかくなってるんじゃないかと思うんですよね。
いくつか他のジョブにもあったと思うんですが、
そういうところを見ると「このメジャーパッチのバトル調整雑だなあ」って思うんです。
既に誰か言ってるかもとは思うんですが、
原初の魂の追加効果であるダメージカットが原初の直感に移し替えられたという形になっていると思うんですが、
その原初の直感の習得レベルが56のままなので、30~56までのレベリングの間、防御バフを失っていることになりますよね。
4.xに比べてすごく柔らかくなってるんじゃないかと思うんですよね。
いくつか他のジョブにもあったと思うんですが、
そういうところを見ると「このメジャーパッチのバトル調整雑だなあ」って思うんです。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote