エーテライトさわってコンプリートになるが実際はコンプリートされていない。
コンテンツにも追加されないので先に進まない。
他の方もフォーラムであがってましたが返信などができなかったため、新たに立ち上げました。
それ以上にサポートの対応の悪さにストレスがたまります。
文字呼んで無いんですかね、何もいっても定型文のみかしてくるというクソっぷりには驚きました。
不具合報告を現象の動画付きで送ったが今だ見もしていないようです。ってかこれ先に進まないのに金払うんか?納得できるわけないだろそんなもん。
エーテライトさわってコンプリートになるが実際はコンプリートされていない。
コンテンツにも追加されないので先に進まない。
他の方もフォーラムであがってましたが返信などができなかったため、新たに立ち上げました。
それ以上にサポートの対応の悪さにストレスがたまります。
文字呼んで無いんですかね、何もいっても定型文のみかしてくるというクソっぷりには驚きました。
不具合報告を現象の動画付きで送ったが今だ見もしていないようです。ってかこれ先に進まないのに金払うんか?納得できるわけないだろそんなもん。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.