鍛冶師の制作メニューで
スチールハチェット(園芸師Lv31)の制作難度がLv35とかなり後ろなのですが
何かの間違いじゃないかな?と思いましたので
推測ですが、制作メニューのレベル26-30にあるシルバーヘッドナイフの下あたりでの作成メニューにあたるかと思います
ご確認下さい
追記:よくよくもう一度みてみたのですが、性能がスチールチョコボハチェットより落ちるのに制作難度、修理に必要なダークマターがG4が必要という程度で、間違いではないのかもですが・・
鍛冶師の制作メニューで
スチールハチェット(園芸師Lv31)の制作難度がLv35とかなり後ろなのですが
何かの間違いじゃないかな?と思いましたので
推測ですが、制作メニューのレベル26-30にあるシルバーヘッドナイフの下あたりでの作成メニューにあたるかと思います
ご確認下さい
追記:よくよくもう一度みてみたのですが、性能がスチールチョコボハチェットより落ちるのに制作難度、修理に必要なダークマターがG4が必要という程度で、間違いではないのかもですが・・
Last edited by Fusa; 09-07-2013 at 05:02 PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.