でも不思議ですね。
今回は運営さんはクローズしないのですか?
βフォーラムの時はこういったネガティブやスクウェアエニクスに対しての批判はすべて「フォーラムに貢献しない内容」としてクローズか削除されていました。
ですが今回はそうもいかないようですね。
日本だけではなく全世界のプレイヤーを封じ込めることは不可能なはずです。
ましてや消費者センターにも苦情はいき訴訟を叫ぶひとすらいる状況でクローズや削除などしたら本気でまずいですものね。
でも不思議ですね。
今回は運営さんはクローズしないのですか?
βフォーラムの時はこういったネガティブやスクウェアエニクスに対しての批判はすべて「フォーラムに貢献しない内容」としてクローズか削除されていました。
ですが今回はそうもいかないようですね。
日本だけではなく全世界のプレイヤーを封じ込めることは不可能なはずです。
ましてや消費者センターにも苦情はいき訴訟を叫ぶひとすらいる状況でクローズや削除などしたら本気でまずいですものね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.