以前に書いたものと全く同じ内容になるのですが、
追加してほしい機能として
「注目の日記に一人の方がピックアップされる件数に制限を設けて欲しい」です。
(個人的には1件でいいと思います。)
私がそう考える理由としてたくさんの方と交流することを目的としたときに、
パッと目につくものが一人の方よりもより多くの選択肢があればいいかなと思うからです。
※2025/06/13 23:25分ごろだと画像のような状況です。
以前に書いたものと全く同じ内容になるのですが、
追加してほしい機能として
「注目の日記に一人の方がピックアップされる件数に制限を設けて欲しい」です。
(個人的には1件でいいと思います。)
私がそう考える理由としてたくさんの方と交流することを目的としたときに、
パッと目につくものが一人の方よりもより多くの選択肢があればいいかなと思うからです。
※2025/06/13 23:25分ごろだと画像のような状況です。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.