新しいヒーラーが実装出来なかった事は残念だけど、ヒーラーとしてのネタ不足なのもあるんじゃないかな。
タンクにしてもDPS案を無理やりタンクに持ち込んだ感じがあるし。
ピュアとバリアの両方ができる立ち位置にありつつバッファー以外の要素で個性を出せなきゃいけないので
こう言うコンセプトで、って言う要素をアピールして新ヒーラーを要求しなきゃいけなかったのじゃないかなとは思います。
踊り子は何だかんだでバッファー要員としてネタ出しはあったし、占星と被るからレンジ枠に行った感じがする。
新しいヒーラーが実装出来なかった事は残念だけど、ヒーラーとしてのネタ不足なのもあるんじゃないかな。
タンクにしてもDPS案を無理やりタンクに持ち込んだ感じがあるし。
ピュアとバリアの両方ができる立ち位置にありつつバッファー以外の要素で個性を出せなきゃいけないので
こう言うコンセプトで、って言う要素をアピールして新ヒーラーを要求しなきゃいけなかったのじゃないかなとは思います。
踊り子は何だかんだでバッファー要員としてネタ出しはあったし、占星と被るからレンジ枠に行った感じがする。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.