失礼致します。先日、PSストアでCE版をダウンロード予約致しました。
CE版には特典コードが付属されてくると説明されていましたが、自分が予約したアカウントのメールアドレスが間違ったもので、特典コードが受け取れません。
現在は受け取ることが可能なメールアドレスに変更いたしております。
これは、もう特典コードは諦めるしか無いのでしょうか?
もし特典コードは無かったものとして、CE版での特典は他にありますでしょうか?
長文失礼いたしました
失礼致します。先日、PSストアでCE版をダウンロード予約致しました。
CE版には特典コードが付属されてくると説明されていましたが、自分が予約したアカウントのメールアドレスが間違ったもので、特典コードが受け取れません。
現在は受け取ることが可能なメールアドレスに変更いたしております。
これは、もう特典コードは諦めるしか無いのでしょうか?
もし特典コードは無かったものとして、CE版での特典は他にありますでしょうか?
長文失礼いたしました
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.