ランチャー起動しスクエニIDとパスを入れた後にでる2度目の利用規約の同意文書
ここで十字キーでスクロールし利用規約は読めるのですが
最後にチェックを入れて同意するができませんジョイスティックでのカーソル移動も利きません。
ジョイスティックはその前のスクエニIDとパスを入れる所で動作するのは確認しております。
まだ開始前なのでチェック出来ないかと思いPC版でやった所できました。
これは不具合なのかもしれませんがあちらには書けませんでしたのでこちらに残しておきます。
ランチャー起動しスクエニIDとパスを入れた後にでる2度目の利用規約の同意文書
ここで十字キーでスクロールし利用規約は読めるのですが
最後にチェックを入れて同意するができませんジョイスティックでのカーソル移動も利きません。
ジョイスティックはその前のスクエニIDとパスを入れる所で動作するのは確認しております。
まだ開始前なのでチェック出来ないかと思いPC版でやった所できました。
これは不具合なのかもしれませんがあちらには書けませんでしたのでこちらに残しておきます。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote