ムービーとか写真とかで、モブキャラが吹き出しでしゃべってます。
‥‥なんだか、やはりこの朴訥的な雰囲気に、ログで会話ってのは、
どうも馴染まない、気がしてきました。彼らの会話に私も参加したいと思ったんです。
極めて近距離にいる人のsay会話と、party会話などについて、
吹き出しで見れたほうが、会話の促進に繋がらないかな?と思ったです。
このテーマは過去にも何度か出ましたが、新生の映像が出てきだした今、
また考えてみたいと思いました。皆さん、どう思いますか?
ムービーとか写真とかで、モブキャラが吹き出しでしゃべってます。
‥‥なんだか、やはりこの朴訥的な雰囲気に、ログで会話ってのは、
どうも馴染まない、気がしてきました。彼らの会話に私も参加したいと思ったんです。
極めて近距離にいる人のsay会話と、party会話などについて、
吹き出しで見れたほうが、会話の促進に繋がらないかな?と思ったです。
このテーマは過去にも何度か出ましたが、新生の映像が出てきだした今、
また考えてみたいと思いました。皆さん、どう思いますか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.