え?ん?複アカさんでしたか?
まあ脱線するので置いときまして、4行目以下は同意です。
ただアタッカー間の攻撃力の差を無くすというのはあまり諸手で賛成できる内容では無いと思います。
攻撃力に差が無くなったら、単純に「射程距離」とか「攻撃スキル以外の能力」でチョイスされるだけかと思います。
極端な話ですが、詩人が「竜騎士と同等の火力」になったら殆どの場面で詩人しか使われないと思います。
私も
こうなって欲しいとは思いますが、その不利を覆すのは攻撃力の平均化では無くPSであるべきだと思います。
え?ん?複アカさんでしたか?
まあ脱線するので置いときまして、4行目以下は同意です。
ただアタッカー間の攻撃力の差を無くすというのはあまり諸手で賛成できる内容では無いと思います。
攻撃力に差が無くなったら、単純に「射程距離」とか「攻撃スキル以外の能力」でチョイスされるだけかと思います。
極端な話ですが、詩人が「竜騎士と同等の火力」になったら殆どの場面で詩人しか使われないと思います。
私も
こうなって欲しいとは思いますが、その不利を覆すのは攻撃力の平均化では無くPSであるべきだと思います。
Last edited by Coven; 10-17-2012 at 02:57 AM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.