7.1アップデート後からこのような現象になっています。
チルトカメラの設定値は40ですが、エアスピナーA9使用時のみチルトカメラの設定値が上がっている状態のように見えます。
以前まではガーロンドGL-Ⅱ使用時と同じくらいのポジションだったと思います。
現在の状態ではホットバーと自キャラが重なってしまう状態で見栄えが悪くなるため使用を控えています。
好きなマウントですし、高額なギルも支払ったので現状では少し残念です。
参考までに画像を添付します。ご対応いただけますと幸いです。
![]()
7.1アップデート後からこのような現象になっています。
チルトカメラの設定値は40ですが、エアスピナーA9使用時のみチルトカメラの設定値が上がっている状態のように見えます。
以前まではガーロンドGL-Ⅱ使用時と同じくらいのポジションだったと思います。
現在の状態ではホットバーと自キャラが重なってしまう状態で見栄えが悪くなるため使用を控えています。
好きなマウントですし、高額なギルも支払ったので現状では少し残念です。
参考までに画像を添付します。ご対応いただけますと幸いです。
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.