こちら仕様に振り分けられていましたが、黄金前はこのような事はありませんでしたので再度投稿させていただきます。暗い色での眉毛がかなり不自然です。あと全体的に眉毛が薄いです。
発生日時:常時
発生頻度:必ず発生
黄金のレガシー製品版
ヴィエラ男フェイスタイプ1のすべての眉タイプで発生
眉毛を暗い色に設定すると、眉下の影がおかしくなり張り付けた眉毛のように見えてしまいます。
明るい色では発生していません。ご確認修正よろしくお願いいたします。
![]()
こちら仕様に振り分けられていましたが、黄金前はこのような事はありませんでしたので再度投稿させていただきます。暗い色での眉毛がかなり不自然です。あと全体的に眉毛が薄いです。
発生日時:常時
発生頻度:必ず発生
黄金のレガシー製品版
ヴィエラ男フェイスタイプ1のすべての眉タイプで発生
眉毛を暗い色に設定すると、眉下の影がおかしくなり張り付けた眉毛のように見えてしまいます。
明るい色では発生していません。ご確認修正よろしくお願いいたします。
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.