FF14のカットシーンは、それを見ている時間帯、天気がそのまま反映されており普通に固定のカットシーンを作るよりめんどくさいと思います。
ただ、そのせいで雰囲気にそぐわない天気、時間帯にカットシーンに入った際なんとも言えない気持ちになります。
私の例ですが、シャーローニ荒野に初入場した際、過酷な環境について説明されてましたが夜だったため過酷感が薄く感じました。
カットシーンが終わったあとのマップとの整合性が難しくなる可能性があるのですが御一考いただきたいです。
FF14のカットシーンは、それを見ている時間帯、天気がそのまま反映されており普通に固定のカットシーンを作るよりめんどくさいと思います。
ただ、そのせいで雰囲気にそぐわない天気、時間帯にカットシーンに入った際なんとも言えない気持ちになります。
私の例ですが、シャーローニ荒野に初入場した際、過酷な環境について説明されてましたが夜だったため過酷感が薄く感じました。
カットシーンが終わったあとのマップとの整合性が難しくなる可能性があるのですが御一考いただきたいです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.