こんなにコメントがあってびっくり!
皆さま、たくさんのご意見、本当にありがとうございます。
討滅戦のコンサポ対応について賛成・反対とありますが、どれも納得できるものでした。
私としてはいずれ対応されるのを待ち望みつつ、、
皆さまから勇気をもらったので、今度パーティー募集でバルバリシア戦に挑んでみます。
私のメインジョブは学者なのですが挑んでみてダメそうなら召喚で..!
一応ロドストにもパーティー募集することを告知する予定です。
もし見かけた際は都合が合えば仲良くしてくださいー
こんなにコメントがあってびっくり!
皆さま、たくさんのご意見、本当にありがとうございます。
討滅戦のコンサポ対応について賛成・反対とありますが、どれも納得できるものでした。
私としてはいずれ対応されるのを待ち望みつつ、、
皆さまから勇気をもらったので、今度パーティー募集でバルバリシア戦に挑んでみます。
私のメインジョブは学者なのですが挑んでみてダメそうなら召喚で..!
一応ロドストにもパーティー募集することを告知する予定です。
もし見かけた際は都合が合えば仲良くしてくださいー
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.