バイパーを変えないでください
私は日本語を話せませんが、この内容がゲームの開発者に届くことを願って翻訳ツールを使用しています。読みにくい場合は申し訳ありません。
新しいジョブのバイパーは、長い間このゲームをプレイした中で最も楽しいです。私はドラグーンの変更が好きではありませんでした、それは常に私のお気に入りのジョブでしたが、がっかりした後、バイパーに移ることに決めました。私はすべてのポジション要件とバイパーの楽しいペースに夢中になりました。変更しないでください。
ありがとう。
バイパーを変えないでください
私は日本語を話せませんが、この内容がゲームの開発者に届くことを願って翻訳ツールを使用しています。読みにくい場合は申し訳ありません。
新しいジョブのバイパーは、長い間このゲームをプレイした中で最も楽しいです。私はドラグーンの変更が好きではありませんでした、それは常に私のお気に入りのジョブでしたが、がっかりした後、バイパーに移ることに決めました。私はすべてのポジション要件とバイパーの楽しいペースに夢中になりました。変更しないでください。
ありがとう。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.