黄金のレガシーで実装された不活性炸裂状クラスター、不活性多角柱クラスターの数が、その日行ったコンテンツルーレットの回数と合いません。
レベリング、アライアンスルーレットを90Lv以上のジョブ(私はその時ナイトでした)でクリアしました。本来不活性炸裂状クラスターは2つ、不活性多角柱クラスターは4つ所持品に追加されているはずが、前者1つ、後者2つしか所持品にありません。おそらくレベリングのほうで受け取られていないことになっています。
黄金のレガシーで実装された不活性炸裂状クラスター、不活性多角柱クラスターの数が、その日行ったコンテンツルーレットの回数と合いません。
レベリング、アライアンスルーレットを90Lv以上のジョブ(私はその時ナイトでした)でクリアしました。本来不活性炸裂状クラスターは2つ、不活性多角柱クラスターは4つ所持品に追加されているはずが、前者1つ、後者2つしか所持品にありません。おそらくレベリングのほうで受け取られていないことになっています。
間違いなく不足ロールボーナスを満たす条件だったのでしょうか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.