既存の剣にはコスト面の問題で鞘をつけることは出来ないと聞きましたが、今後実装されるであろう刀には是非とも鞘をつけて頂きたく思います。
刀のブレード部分は波紋などに違いは有るものの、形状についてはほぼ同じ形をしているので、刀の鞘グラフィックについては最低本差用と脇差用の2タイプ作っておけば事足りると思います。
剣と違い刀の場合はそこまでコストはかからないと思いますし、刀の場合鞘も攻撃に使う重要なパーツなので是非検討して頂きたく思います。
既存の剣にはコスト面の問題で鞘をつけることは出来ないと聞きましたが、今後実装されるであろう刀には是非とも鞘をつけて頂きたく思います。
刀のブレード部分は波紋などに違いは有るものの、形状についてはほぼ同じ形をしているので、刀の鞘グラフィックについては最低本差用と脇差用の2タイプ作っておけば事足りると思います。
剣と違い刀の場合はそこまでコストはかからないと思いますし、刀の場合鞘も攻撃に使う重要なパーツなので是非検討して頂きたく思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.