複数選択はあったら便利だとは思う反面、間違って捨ててしまいましたって人が多数出て、
結果確認画面を何重にも出さなくてはいけなくなり結果あんまり便利じゃなくなるんじゃないかと思う
個人的にはアイテム欄のフィルター機能があったほうが便利そうって思います!
アイテム整理にも使えるし、目的のアイテムどこだ見つからない!って時にも使えると思いますし
装備は捨てるくらいならグランドカンパニーへの納品おすすめですよ!
複数選択はあったら便利だとは思う反面、間違って捨ててしまいましたって人が多数出て、
結果確認画面を何重にも出さなくてはいけなくなり結果あんまり便利じゃなくなるんじゃないかと思う
個人的にはアイテム欄のフィルター機能があったほうが便利そうって思います!
アイテム整理にも使えるし、目的のアイテムどこだ見つからない!って時にも使えると思いますし
装備は捨てるくらいならグランドカンパニーへの納品おすすめですよ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.