そもそも開発のテストプレイの環境って、他に野良の人もいない知り合い48人だけで島に入り、タワー突入も意思疎通も容易な状態だったのではないでしょうか
なので、今実際にユーザーが体験している、ランダム72人から行きたい人48人を集めるあるいは固定48人をあらかじめ組んで島ガチャするという、タワー突入の前段階で障壁になっているような問題に気付かなかったのではないでしょうか。
要はテストプレイ環境と実際のユーザーのプレイ環境の乖離。これが原因になってませんか。
そもそも開発のテストプレイの環境って、他に野良の人もいない知り合い48人だけで島に入り、タワー突入も意思疎通も容易な状態だったのではないでしょうか
なので、今実際にユーザーが体験している、ランダム72人から行きたい人48人を集めるあるいは固定48人をあらかじめ組んで島ガチャするという、タワー突入の前段階で障壁になっているような問題に気付かなかったのではないでしょうか。
要はテストプレイ環境と実際のユーザーのプレイ環境の乖離。これが原因になってませんか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.