レベル1~13位までリムサ・オノでやりました
気になったところ 2か所
低ランク用のジャーナル削除を削除したときに、画面のエフェクト?がレベルアップしたときのように画面の淵がにじみました
クラスクエスト LV5、カニと戦うところでFATEとタイミングが重なったのですが、シガートを助ける戦闘発生に時間がかかりました
(シガートのあたりを歩いても30秒近く何も起こらない そこまでラグ等は感じず普通に戦闘していた)
PS、wifiです 個別事案でしたらすみません
他は普通に楽しめています
レベル1~13位までリムサ・オノでやりました
気になったところ 2か所
低ランク用のジャーナル削除を削除したときに、画面のエフェクト?がレベルアップしたときのように画面の淵がにじみました
クラスクエスト LV5、カニと戦うところでFATEとタイミングが重なったのですが、シガートを助ける戦闘発生に時間がかかりました
(シガートのあたりを歩いても30秒近く何も起こらない そこまでラグ等は感じず普通に戦闘していた)
PS、wifiです 個別事案でしたらすみません
他は普通に楽しめています
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.