田中プロデューサーだった頃β期間中に多数のFBがあったにも関わらず調整に手間取ってFBを汲み取れないで製品にしてしまった。と、インタビューを以前見た気がしますけどこれって今の吉田プロデューサーと全く同じ状況になってませんか?ビヘストについてはFB沢山ありましたよね。それを汲み取れずこの有様ってまるで進歩してないような気がしますけど。一個人として単純な緩和はいらないですけど何故過去の過ちを繰り返すのか不思議でなりませんね。
田中プロデューサーだった頃β期間中に多数のFBがあったにも関わらず調整に手間取ってFBを汲み取れないで製品にしてしまった。と、インタビューを以前見た気がしますけどこれって今の吉田プロデューサーと全く同じ状況になってませんか?ビヘストについてはFB沢山ありましたよね。それを汲み取れずこの有様ってまるで進歩してないような気がしますけど。一個人として単純な緩和はいらないですけど何故過去の過ちを繰り返すのか不思議でなりませんね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.