圧倒的に個人宅の土地が少な過ぎる為、倍率が高くなってしまい、もはや運に頼るしかない現状に不満を感じます。
また、そのFC宅の土地は抽選されず大幅に余っているのが現状で運営は一体なんのデータを見てこの結論に至ったのか不思議でなりません。
せめてFC用と個人用の土地は平等の数を提供して頂きたい。
また、抽選システムにバグがあったようなのでバグがある状態で当選も正直、納得いきません。
システムの修正後、再度抽選にして頂かないと平等でないと感じます。
圧倒的に個人宅の土地が少な過ぎる為、倍率が高くなってしまい、もはや運に頼るしかない現状に不満を感じます。
また、そのFC宅の土地は抽選されず大幅に余っているのが現状で運営は一体なんのデータを見てこの結論に至ったのか不思議でなりません。
せめてFC用と個人用の土地は平等の数を提供して頂きたい。
また、抽選システムにバグがあったようなのでバグがある状態で当選も正直、納得いきません。
システムの修正後、再度抽選にして頂かないと平等でないと感じます。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote