昔からずっと議論されて来た問題ですし、やれるならとっくに対応してそうな内容ですけれどね。
いつだったかは忘れましたがボスを殴り始めてから15秒後には自動的に戦闘エリアに強制参加されるようにもなりましたし、何かしら対応出来ない事情があるとしか思えません。
考えられるとすればムービーを見ているプレイヤーがその判定を残したまま回線不調等で戻って来られず、他のプレイヤーがコンテンツを進行できなくなる事を防いている、とかでしょうか。
昔からずっと議論されて来た問題ですし、やれるならとっくに対応してそうな内容ですけれどね。
いつだったかは忘れましたがボスを殴り始めてから15秒後には自動的に戦闘エリアに強制参加されるようにもなりましたし、何かしら対応出来ない事情があるとしか思えません。
考えられるとすればムービーを見ているプレイヤーがその判定を残したまま回線不調等で戻って来られず、他のプレイヤーがコンテンツを進行できなくなる事を防いている、とかでしょうか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.