ゲームパッドは違いますが、わたしも過去に同症状で悩んだことがあります。
すでに上で述べられていますが、14だけで起きる症状であればラグの可能性は高いですね。
ただ他のゲームにも使用されているようなので、そもそも寿命であったり、USB差込口に汚れが付着しているなど物理的な原因も考えられます。
わたしの場合も14のみでしか症状は現れませんでしたが、コントローラーを同機種の新品に換えたところ正常に動作するようになりました。参考までに。
ゲームパッドは違いますが、わたしも過去に同症状で悩んだことがあります。
すでに上で述べられていますが、14だけで起きる症状であればラグの可能性は高いですね。
ただ他のゲームにも使用されているようなので、そもそも寿命であったり、USB差込口に汚れが付着しているなど物理的な原因も考えられます。
わたしの場合も14のみでしか症状は現れませんでしたが、コントローラーを同機種の新品に換えたところ正常に動作するようになりました。参考までに。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.