ところで、「ムービーを見るのが迷惑行為だ!(待たない人)」といっているのは、見返したところ、待ってあげるべきだと主張する人たちだけのようなのですが・・・
言外にそういう雰囲気がある?とかいわれても流石にそれは被害妄想、一方的なレッテル張りだと私は感じます。
初見は初心者ではないので、「お願いします」「了解しました」「ありがとう」そういった挨拶・コミュニケーションを否定されるのはおかしいのではないでしょうか?
MMOですから、画面に映るキャラは生きた人間が操作しています。
ところで、「ムービーを見るのが迷惑行為だ!(待たない人)」といっているのは、見返したところ、待ってあげるべきだと主張する人たちだけのようなのですが・・・
言外にそういう雰囲気がある?とかいわれても流石にそれは被害妄想、一方的なレッテル張りだと私は感じます。
初見は初心者ではないので、「お願いします」「了解しました」「ありがとう」そういった挨拶・コミュニケーションを否定されるのはおかしいのではないでしょうか?
MMOですから、画面に映るキャラは生きた人間が操作しています。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.