私は禁断で数値を調整したりしてクラフトするのが面倒なので、万年交換共通装備なのですが、逆に今回はハードルが低かったように感じます。
交換装備、マイスター、チリクラブHQ&水薬HQとスカイスチール装備で、タンクのHQ装備がマクロで作れたので。
マイスターに関して言えば3職+変更3職でそんなに不自由は感じませんでした。
でも、禁断できるクラフターの専用装備や新式装備は、毎回それぐらいの価値があるものなので、ILにとらわれず作成、収集しておくのをおすすめしますよ~
私は禁断で数値を調整したりしてクラフトするのが面倒なので、万年交換共通装備なのですが、逆に今回はハードルが低かったように感じます。
交換装備、マイスター、チリクラブHQ&水薬HQとスカイスチール装備で、タンクのHQ装備がマクロで作れたので。
マイスターに関して言えば3職+変更3職でそんなに不自由は感じませんでした。
でも、禁断できるクラフターの専用装備や新式装備は、毎回それぐらいの価値があるものなので、ILにとらわれず作成、収集しておくのをおすすめしますよ~
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.