#1で掲げられた議題に既視感を抱いたので見てきたらこちらの#1とほぼ同じ方向の要望と見ましたので参考までにはっつけておきます。
スレッド: コンテンツファインダーのペナルティについて猶予機能の提案と募集PTでのコンテンツ参加について
全体で77と比較的短い方ですから、この中で議論されたり出てきた意見を上回るご意見や現状がそれとは相違を見せているという論拠があるなら、継続してみるのもアリでしょうが、吸収されそうならモデレータが移動を推奨する可能性があります。念の為。
#1で掲げられた議題に既視感を抱いたので見てきたらこちらの#1とほぼ同じ方向の要望と見ましたので参考までにはっつけておきます。
スレッド: コンテンツファインダーのペナルティについて猶予機能の提案と募集PTでのコンテンツ参加について
全体で77と比較的短い方ですから、この中で議論されたり出てきた意見を上回るご意見や現状がそれとは相違を見せているという論拠があるなら、継続してみるのもアリでしょうが、吸収されそうならモデレータが移動を推奨する可能性があります。念の為。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.