もう2年も前のスレッドですが、Lv90のキャラがおられるという事は復帰されたのですね。
奥様も復帰されているのでしょうか。
物語的にも、決して良い人ばかりが登場するわけではないし、時には冷たい態度を取られる事だってあるのだと思います。
他所の誰かの善意に期待するのはとても難しい。
でもそうした時に、独りよりも2人、手を取ってくれる方が隣にいれば、この世界で前を向く事も出来るのではないでしょうか。
もう2年も前のスレッドですが、Lv90のキャラがおられるという事は復帰されたのですね。
奥様も復帰されているのでしょうか。
物語的にも、決して良い人ばかりが登場するわけではないし、時には冷たい態度を取られる事だってあるのだと思います。
他所の誰かの善意に期待するのはとても難しい。
でもそうした時に、独りよりも2人、手を取ってくれる方が隣にいれば、この世界で前を向く事も出来るのではないでしょうか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.