救出残すなら相手が不快に思えばハラスメントになれば良いかと思います。
自分で安定して避けられるのにリズムを崩されるのは大変不快です。
私は反対派として意見を出してきましたが、肯定派の意見は全くもって理解できないのでずっと平行線になると思います。
PvEでは反対と肯定でわかりあえないのだから、削除ではなくPvPスキルとして残すのはどうでしょうか。今のところPvPにおける救出に悪印象のある人は少ないように見えます。
救出残すなら相手が不快に思えばハラスメントになれば良いかと思います。
自分で安定して避けられるのにリズムを崩されるのは大変不快です。
私は反対派として意見を出してきましたが、肯定派の意見は全くもって理解できないのでずっと平行線になると思います。
PvEでは反対と肯定でわかりあえないのだから、削除ではなくPvPスキルとして残すのはどうでしょうか。今のところPvPにおける救出に悪印象のある人は少ないように見えます。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.