装備獲得が確率の上で成り立っている以上、泣く人が居ればその分笑う人も居る、ただそれだけの事だと思いますけどね。
とは言え、泣く側の立場の人がもう少しチャンスをくれよと言うのも、分からなくはありません。
吉Pの非公式発言を要約すると「これ以上排出量は増やせないよ」という意思表示とも取れるので
結局の所、振れ幅を狭くするぐらいしか解決策が思い当たらないですが、
野良・固定みんなが同じ時間かけて手をつないで一斉に装備ゲット、という構図が果たして健全かどうかはまだ一考の余地があるんじゃないかと。
装備獲得が確率の上で成り立っている以上、泣く人が居ればその分笑う人も居る、ただそれだけの事だと思いますけどね。
とは言え、泣く側の立場の人がもう少しチャンスをくれよと言うのも、分からなくはありません。
吉Pの非公式発言を要約すると「これ以上排出量は増やせないよ」という意思表示とも取れるので
結局の所、振れ幅を狭くするぐらいしか解決策が思い当たらないですが、
野良・固定みんなが同じ時間かけて手をつないで一斉に装備ゲット、という構図が果たして健全かどうかはまだ一考の余地があるんじゃないかと。
Last edited by Stunner; 09-17-2019 at 12:00 AM. Reason: 誤字修正
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.