スレッドをある程度見た所5.0の事についてが多く見当たらなかったので作りました。
ヒーラー全てに言える事でずっと前から思っていたのですが
抜刀時スプリントをもう少しどうにか出来ないものでしょうか
3ジョブともガニ股で全力疾走であまり抜刀してスプリントしたくないと思ってしまいます。
学者白魔と同じ走り方の召喚黒魔も同様です。
いつぞやかナイトと機工士も変更されたので是非変更していただきたく思います。
とにかくもう少しスタイリッシュに走ってほしいなと思います。
スレッドをある程度見た所5.0の事についてが多く見当たらなかったので作りました。
ヒーラー全てに言える事でずっと前から思っていたのですが
抜刀時スプリントをもう少しどうにか出来ないものでしょうか
3ジョブともガニ股で全力疾走であまり抜刀してスプリントしたくないと思ってしまいます。
学者白魔と同じ走り方の召喚黒魔も同様です。
いつぞやかナイトと機工士も変更されたので是非変更していただきたく思います。
とにかくもう少しスタイリッシュに走ってほしいなと思います。
Last edited by NovaMorte; 07-29-2019 at 08:28 AM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.