憶測ですが。
もし「商品検索して一件あった!と思って見たら金額カンストだった」というのが要望の理由なら同じことを思ったことはあります。
今はそうは感じなくなって、それは部分一致検索を使いだして件数が出ないせいだと思います。
フィルタ機能は便利なようでいて、フィルタがかかってることを忘れるとトラブルが起こりがちです(例:製作手帳)。
万人が誤解しないためにどういうUIで実装するかは、結構難しい話かもしれませんね。
憶測ですが。
もし「商品検索して一件あった!と思って見たら金額カンストだった」というのが要望の理由なら同じことを思ったことはあります。
今はそうは感じなくなって、それは部分一致検索を使いだして件数が出ないせいだと思います。
フィルタ機能は便利なようでいて、フィルタがかかってることを忘れるとトラブルが起こりがちです(例:製作手帳)。
万人が誤解しないためにどういうUIで実装するかは、結構難しい話かもしれませんね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.