牙狼のコラボ終了時期が発表されましたが
牙狼の称号取得のためにジョブごとに牙狼装備一式を戦績で購入した上で装備する必要があります。
この際、牙狼装備は装備条件がレベル60~となっており
全ての称号を集めようとなると侍と赤魔道士を除いた13ジョブをレベル60まで育てる必要があります。
恒常的に取得できるものならともかく
時限イベントに対してだと相対的に必要な労力がかなり大きく感じます。
そこで、牙狼装備の装備可能レベルをPVP参戦可能レベルの30、欲を言えば1への変更検討をお願いしたいです。
牙狼のコラボ終了時期が発表されましたが
牙狼の称号取得のためにジョブごとに牙狼装備一式を戦績で購入した上で装備する必要があります。
この際、牙狼装備は装備条件がレベル60~となっており
全ての称号を集めようとなると侍と赤魔道士を除いた13ジョブをレベル60まで育てる必要があります。
恒常的に取得できるものならともかく
時限イベントに対してだと相対的に必要な労力がかなり大きく感じます。
そこで、牙狼装備の装備可能レベルをPVP参戦可能レベルの30、欲を言えば1への変更検討をお願いしたいです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.