初心者用のとこに書いていいものか迷いましたが、ここに書かせていただきますー!
漢字が多くて、敵の技や自分の技、アイテムなど、漢字の読み方がわからいのが多すぎて
(私がばかすぎなのですが)
マウスポインタ―でなぞると読み方がでるようにならないでしょうか?
もしくは、漢字読み方モードみたいなのが別にあって、必要ない人は消しておける、みたいな
感じがあったらいいなと思っておりますー!
バカみたいなお願いでゴメンナサイ!これから始める小中学生のためにもぜひー!
初心者用のとこに書いていいものか迷いましたが、ここに書かせていただきますー!
漢字が多くて、敵の技や自分の技、アイテムなど、漢字の読み方がわからいのが多すぎて
(私がばかすぎなのですが)
マウスポインタ―でなぞると読み方がでるようにならないでしょうか?
もしくは、漢字読み方モードみたいなのが別にあって、必要ない人は消しておける、みたいな
感じがあったらいいなと思っておりますー!
バカみたいなお願いでゴメンナサイ!これから始める小中学生のためにもぜひー!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.