レベルのシンクシステム導入して欲しい高LVの人は殴れるのはいいがLV低いとPTしても
殴る前に終わるなのでスキル上がりません
追いかけっこいりません逃げて敵が沸くならその場で沸いたほうがまだいいです
魔法自分のPTにかけたくても分裂されるとかけれません(見える範囲のみなので範囲魔法の意味がない)
正直ネットゲームとは思えないソロ推進戦闘システムだと思います
その他言いたい事はありますがこの点なおすだけでもかなりましになるはず
レベルのシンクシステム導入して欲しい高LVの人は殴れるのはいいがLV低いとPTしても
殴る前に終わるなのでスキル上がりません
追いかけっこいりません逃げて敵が沸くならその場で沸いたほうがまだいいです
魔法自分のPTにかけたくても分裂されるとかけれません(見える範囲のみなので範囲魔法の意味がない)
正直ネットゲームとは思えないソロ推進戦闘システムだと思います
その他言いたい事はありますがこの点なおすだけでもかなりましになるはず
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.