現在の仕様では、FT(フォーカスターゲット)に指定した対象の中にカメラの視点を移動させると、対象が透明になるとともにFT表示も消えてしまいます。
しかしこれでは一部のボス戦(例えばシグマ1層の魔列車戦)で不便なので、めり込ませてもFTが維持されるようになって欲しいです。
現在の仕様では、FT(フォーカスターゲット)に指定した対象の中にカメラの視点を移動させると、対象が透明になるとともにFT表示も消えてしまいます。
しかしこれでは一部のボス戦(例えばシグマ1層の魔列車戦)で不便なので、めり込ませてもFTが維持されるようになって欲しいです。
この仕様、シグマ1層の魔列車で気づきました…。
零式1層では大変不便でした。私も切実に仕様変更を希望します。
同じく現在のオメガ零式1層で不便に感じました。わたしはタンクで参加しているのですが、ギミック的にどうしてもキャラの後ろ側を気にする必要性があるにも関わらずこの仕様なのは不便です。もし可能ならば仕様を変更していただきたいです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.