私のドラクエの例えが気に食わなかったのなら、素直にそうおっしゃってください。時間を無駄にしてしまいます。
私はスライム=序版にでてくる雑魚敵の例えとして適当であると認識した上で、FF14で言うならばマーモットを数体倒した程度でそのゲームの醍醐味が分かりうるはずも無し、と申しているのみです。
他意はありません。
その上でもう一度お尋ねします。
なぜ『成長する過程の面白さをここにいる誰かが説明できないと、FF14に成長要素が欠けている事の証明になる』んですか?
私のドラクエの例えが気に食わなかったのなら、素直にそうおっしゃってください。時間を無駄にしてしまいます。
私はスライム=序版にでてくる雑魚敵の例えとして適当であると認識した上で、FF14で言うならばマーモットを数体倒した程度でそのゲームの醍醐味が分かりうるはずも無し、と申しているのみです。
他意はありません。
その上でもう一度お尋ねします。
なぜ『成長する過程の面白さをここにいる誰かが説明できないと、FF14に成長要素が欠けている事の証明になる』んですか?
Last edited by Lily-F; 12-15-2018 at 04:25 PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.