インスタンスダンジョン開始後にノーアクション・無言でタンクに即抜けされました
回線落ちなどではありません
その他メンバーに装備類、発言等、落ち度は一切ありません
サポートに迷惑行為で通報したところ規約違反ではないとの返信を頂きました
納得が出来ないので規約違反として新たに加えてほしいです
規約違反にして欲しい理由
・あらゆるルーレットで気に入らないコンテンツからの退出が可能になる為
・悪意を持って即退出することが可能になる為
インスタンスダンジョン開始後にノーアクション・無言でタンクに即抜けされました
回線落ちなどではありません
その他メンバーに装備類、発言等、落ち度は一切ありません
サポートに迷惑行為で通報したところ規約違反ではないとの返信を頂きました
納得が出来ないので規約違反として新たに加えてほしいです
規約違反にして欲しい理由
・あらゆるルーレットで気に入らないコンテンツからの退出が可能になる為
・悪意を持って即退出することが可能になる為
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.