新生の頃のアルフィノは自分もイラついたタイプですがそれ以降見て考え変わりましたね〜
というか暁月終えた今となっては本当に世間知らずで理想論語るおぼっちゃまの傲りの時代なだけで本来の彼の性格では無いってわかるんですよね。
フォーラムは別に運営をヨイショする場では無いですが、言葉が強いと反発くるだけですよ。
キャラの批判についてはそのキャラが好きな人もいることなのでどうしても反感は買いやすいと思います。
個人の意見として挙げるのは自由ですけどね。
賛否どちらもあるのがフォーラムです。
新生の頃のアルフィノは自分もイラついたタイプですがそれ以降見て考え変わりましたね〜
というか暁月終えた今となっては本当に世間知らずで理想論語るおぼっちゃまの傲りの時代なだけで本来の彼の性格では無いってわかるんですよね。
フォーラムは別に運営をヨイショする場では無いですが、言葉が強いと反発くるだけですよ。
キャラの批判についてはそのキャラが好きな人もいることなのでどうしても反感は買いやすいと思います。
個人の意見として挙げるのは自由ですけどね。
賛否どちらもあるのがフォーラムです。
Last edited by Karnnns; 06-27-2022 at 11:23 PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.