たしか砂の家に関するクエストアイコンをマップ上で表示するのは最近追加した
と聞いたような気がしますが、現在若干ズレています。
クエスト「ルヴェユールの双子」のベスパーベイの「砂の家」に向かおう。
だったと思いますが、そのアイコンが若干砂の家の入口の光る玉からズレており、
砂の家の壁辺りをさしていたように思います。
砂の家に向かおう。なので外に回るか一瞬迷って、すぐ入口に向かいましたが、
仕様にせよ少し分かりづらいかもしれないので直した方がいいかもしれません。
たしか砂の家に関するクエストアイコンをマップ上で表示するのは最近追加した
と聞いたような気がしますが、現在若干ズレています。
クエスト「ルヴェユールの双子」のベスパーベイの「砂の家」に向かおう。
だったと思いますが、そのアイコンが若干砂の家の入口の光る玉からズレており、
砂の家の壁辺りをさしていたように思います。
砂の家に向かおう。なので外に回るか一瞬迷って、すぐ入口に向かいましたが、
仕様にせよ少し分かりづらいかもしれないので直した方がいいかもしれません。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.