4.0が始まって各ジョブにジョブゲージが実装されました。
ここジョブゲージの置き場所に結構困ってまして出来るだけ視線移動が少なくなるように工夫してるのですが、PC版のHUDで画面下のホットバーとホットバーの間にジョブゲージを配置している方がいてXHBでもしたいと思ったのですが、XHBを分割する設定がありませんでした。
ダブルXHBには分割して個別にレイアウトを変更する方法があるのでXHBも左右で分割出来るようなりませんか?
4.0が始まって各ジョブにジョブゲージが実装されました。
ここジョブゲージの置き場所に結構困ってまして出来るだけ視線移動が少なくなるように工夫してるのですが、PC版のHUDで画面下のホットバーとホットバーの間にジョブゲージを配置している方がいてXHBでもしたいと思ったのですが、XHBを分割する設定がありませんでした。
ダブルXHBには分割して個別にレイアウトを変更する方法があるのでXHBも左右で分割出来るようなりませんか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.