現状、そのままプレイしているのですが、フィールドで敵に発見された時に消灯していたG13が赤色に光りました。
このような何かのアクションに対して色が変わったりじわ~っと光ったり反応するのが、パッチに記載のあったイルミの対応とかいう部分かもしれません。
が、特に何のアクションもない状態で、Gシフトを押すだけで点滅してしまうのは、光り方から見てもおそらく不具合の部類に入るのかなと。
他に何かアクションに対して光り方があるのかもしれませんが、今のところまだ確認できていません。
現状、そのままプレイしているのですが、フィールドで敵に発見された時に消灯していたG13が赤色に光りました。
このような何かのアクションに対して色が変わったりじわ~っと光ったり反応するのが、パッチに記載のあったイルミの対応とかいう部分かもしれません。
が、特に何のアクションもない状態で、Gシフトを押すだけで点滅してしまうのは、光り方から見てもおそらく不具合の部類に入るのかなと。
他に何かアクションに対して光り方があるのかもしれませんが、今のところまだ確認できていません。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.