今回の6.1侍の改悪の中で、個人的に最悪だと思っているのは確定クリティカル化なのですが、これを良しと思っている方に一つ聞いてみたい事があります。
煽りとか論破したいとかの意図は全く無く、純粋な好奇心ですのでお答えいただける方おりましたらよろしくお願いいたします。
6.08仕様の雪月花・波切でクリティカル・ダイレクトが出なかった時はテンション下がるのみんなそうだと思うのですが、クリティカル・ダイレクトが出た時は楽しさ・喜び・爽快さを感じましたか?
今回の6.1侍の改悪の中で、個人的に最悪だと思っているのは確定クリティカル化なのですが、これを良しと思っている方に一つ聞いてみたい事があります。
煽りとか論破したいとかの意図は全く無く、純粋な好奇心ですのでお答えいただける方おりましたらよろしくお願いいたします。
6.08仕様の雪月花・波切でクリティカル・ダイレクトが出なかった時はテンション下がるのみんなそうだと思うのですが、クリティカル・ダイレクトが出た時は楽しさ・喜び・爽快さを感じましたか?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote