近接ピュアDPSの存在は難しいと思います。
仮に黒並みの火力を出せると近接は侍だけになりえそうですし、
微強化の場合は現状から劇的に変化するのか疑問です。
(照破、燕返しに関しては皆さんの仰る通りです)
FF11の話で恐縮ですが、11の侍は有り余るTPを他PCに分け与える事ができました。
14の侍も何かしらシナジーを持つ方向にした方が
PT貢献の意味での問題解決は早いのではないか、と思っています。
ピュアで続けるなら、竜騎士の捨て身のようなスキルを使えたら良いのかもです。
近接ピュアDPSの存在は難しいと思います。
仮に黒並みの火力を出せると近接は侍だけになりえそうですし、
微強化の場合は現状から劇的に変化するのか疑問です。
(照破、燕返しに関しては皆さんの仰る通りです)
FF11の話で恐縮ですが、11の侍は有り余るTPを他PCに分け与える事ができました。
14の侍も何かしらシナジーを持つ方向にした方が
PT貢献の意味での問題解決は早いのではないか、と思っています。
ピュアで続けるなら、竜騎士の捨て身のようなスキルを使えたら良いのかもです。
メインはモンク。おやつはからあげ。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.