FF14プレイヤー全員が妖怪ウォッチを知っているってわけじゃないですから
知らない人たちの中にはこの難易度はそうまでしてやりたいものではないのかもしれませんね。
私自体はこの取得難易度にそこまで疑問はないのですが
コラボイベントって両者にとって宣伝効果となり得るものだから
知らない人にもいっぱい遊んでもらえる内容でもよかったかもしれません。
なんか「妖怪ウォッチ知ってて当たり前」な前提の、知名度の上にアグラをかいたような印象も受けます。
FF14プレイヤー全員が妖怪ウォッチを知っているってわけじゃないですから
知らない人たちの中にはこの難易度はそうまでしてやりたいものではないのかもしれませんね。
私自体はこの取得難易度にそこまで疑問はないのですが
コラボイベントって両者にとって宣伝効果となり得るものだから
知らない人にもいっぱい遊んでもらえる内容でもよかったかもしれません。
なんか「妖怪ウォッチ知ってて当たり前」な前提の、知名度の上にアグラをかいたような印象も受けます。
Last edited by Chaf; 07-31-2016 at 10:47 AM.
妖怪ウォッチの大ファンでコンプしなきゃって人が文句いうのはまだわかるんだけど
興味ないならさっさと切り上げればいいだけなのでは。
アチーブマニアかマウントマニアか武器マニアなのかな
もっと肩の力抜けばいいのに
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.