こんにちは、グリダニア愛の者です。
この度大牙士に昇進いたしまして、ワクワクしながら新武器を構えてみたら「グリダニアンキャプテン・カタナ」と「虎徹」って同じグラじゃないですか。
ちょびーっとだけ色が違いますけど。キレそうです。他は全部独自グラなのになんでカタナだけ?
さすがに思い入れのある国の装備がID品での使い回しとかキレるので、ここは手抜かないでください。
こんにちは、グリダニア愛の者です。
この度大牙士に昇進いたしまして、ワクワクしながら新武器を構えてみたら「グリダニアンキャプテン・カタナ」と「虎徹」って同じグラじゃないですか。
ちょびーっとだけ色が違いますけど。キレそうです。他は全部独自グラなのになんでカタナだけ?
さすがに思い入れのある国の装備がID品での使い回しとかキレるので、ここは手抜かないでください。
ロミンサン・キャプテンは黒に赤い模様と非常にかっこよく、片手剣、両手剣、刀、銃など使いまくってます。
ありがとうございます!
ただ一つ言うなら、刀の刀身が霞んでいるので、真っ黒な黒刀にしてもらえませんか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.