たしかに初めて逆さの塔でカルコブリーナを見た時にBGMがFF4と同じ怪し~のから入ったので
ひょっとしたら合体した時にぃ!? あ、そこはいつものBOSSのBGMなんですねwってなりましたw
バトル2のBGMは本当テンションあがりますよねぇ
FFは4から入ったのですが、バトル2のBGMでテンションあがりすぎてFFが好きになった記憶あります。
たしかに初めて逆さの塔でカルコブリーナを見た時にBGMがFF4と同じ怪し~のから入ったので
ひょっとしたら合体した時にぃ!? あ、そこはいつものBOSSのBGMなんですねwってなりましたw
バトル2のBGMは本当テンションあがりますよねぇ
FFは4から入ったのですが、バトル2のBGMでテンションあがりすぎてFFが好きになった記憶あります。
次のパッチでFF6のユミール出ますよね。
オルトロス&テュポーン戦はなぜか原曲だったし今度はちゃんとアレンジ作ってほしいな。
テンポが良い中にも危機迫る感じがあるFF4のバトル2はおれも大好きな曲です。逆さの塔のカルコブリーナの合体後が
このBGMであったならば200点満点でした。ホントおしい・・・
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.