1から調理師のLv上げてて、レシピ埋めようと制作してバタードフィッシュの材料が見つからず何時間も探し、去年のシーズナルの物だと気が付いた。
もう二度と制作できないものを未だにレシピに残している理由は何なのでしょうか?
作れないと分かる人はいいですが、これから始める人のために削除するなり対応していただきたい。
私の性格上レシピが全て埋まってないと気になってしょうがない。
1から調理師のLv上げてて、レシピ埋めようと制作してバタードフィッシュの材料が見つからず何時間も探し、去年のシーズナルの物だと気が付いた。
もう二度と制作できないものを未だにレシピに残している理由は何なのでしょうか?
作れないと分かる人はいいですが、これから始める人のために削除するなり対応していただきたい。
私の性格上レシピが全て埋まってないと気になってしょうがない。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.